Minicollege

Op zondagochtend 3, 10 of 17 december 2023 kun je het minicollege ‘Breda Stad des Vaderlands’ bijwonen in Hotel Nassau Breda. Spreker: Willem van Oranje himself! Ter lering en vermaak. Het start om 10:30 uur en duurt 40 minuten. Tickets van 10 euro per persoon inclusief koffie of thee koop je HIER.

Benieuwd naar de hoofdrol die de stad Breda speelde bij de stichting van de staat Nederland? Dan moet je het minicollege ‘Breda stad des vaderlands’ zien en horen! Over de opmars van de Bredase Nassaus in de Lage Landen, de beroemde innames van Breda tijdens de Nederlandse onafhankelijkheidsoorlog tegen Spanje en over de leider van deze strijd én belangrijkste Bredanaar aller tijden: Willem van Oranje!

Bezoekers geven het minicollege een score van 4,9 uit 5,0 (zie Facebook).

Een luchtig hoorcollege van 40 minuten voorgedragen door de Vader des Vaderlands in eigen persoon! Ter lering ende vermaeck onder het genot van een drankje. Ook ideaal als aftrap voor je eigen stadswandeling.

Boek het het minicollege ook voor een evenement zoals een bedrijfsuitje of familiedag! Het minicollege kan plaatsvinden op uw eigen locatie of in een comfortabel zaaltje in een horecagelegenheid met uitzicht op de Grote Markt.

Wilt u het minicollege boeken voor een evenement(je)? Neem dan contact op via de Contact pagina.